Konačno se oglasila: Evo zbog čega je Lidija napustila grupu Luna!

Nakon što je pre nekoliko meseci napustila grupu Luna, konačno se oglasila i pevačica Lidija Jadžić. Ona je na svojoj oficijalnoj Facebook stranici napisala zvanično saopštenje zbog čega više nije deo popularne grupe.

Luna

„Iz poštovanja svih vas koji mi pišete i pitate, moj odlazak iz Grupe Luna je sporazumno-realan potez koji je planiran mnogo pre iz više razloga… Dve nas je, dva senzibiliteta, obe sa jakom željom za identitetom. Pored iskustva, divnih pesama, putovanja. Moj boravak za sedam godina u Luni ostavio je jedno poštovanje i prijateljstvo. Ali pošto koincidencije ne postoje. U biranju pesama, navežbavanju benda, život me iznenadi!!! Moja mala pauza ne znam sta će doneti što se moje karijere tiče, znam samo da jedno vreme ću biti manje aktivna i po pitanju pesama i po pitanju ove stranice.“

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*