Koncert Jelene Karleuse “VIVA LA DIVA”

Jelena Karleuša je istaknuta javna ličnost i jedna od najtiraznijih muzičkih umetnika u regionu. Izdala je deset studijskih albuma, a njena muzika je tokom njene osamnaest godina duge karijere uvodila inovacije u muzickoj industriji na Balkanu.

 

 

Koncert Jelene Karleuse “VIVA LA DIVA” je najavljen kao najambiciozniji multimedijalni spekatakl na Balkanu, koji će se održati 15.06.2013. na Ušću u Beogradu u 20:30H.

Koncert se sastoji iz četiri dela i publici će kroz više od dva sata programa, dočarati priču o ljudima koji su bili ispred svog vremena. Njihov put, nerazumevanje, borbu, pad, pobedu i posthumnu slavu.

 

 

Gigantska-hidraulična bina, koja se sastoji iz centralne bine, kružne piste i druge “ostrvo” bine, 40 igrača, pirotehnika i ostali specijalni efekti,doprineće da ova noć bude nezaboravna. Dobrodošli!

 

Datum: 15. jun 2013

Vreme: 20:30

Mesto: Ušće, Beograd

 

Kupi ulaznicu OVDE

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*