Kopernikus okupio najveće zvezde!

Televizija Kopernikus snimila je svoj novogodišnji program u velelepnom izdanju hotela “In Hollywood“ na Ledinama. Oni su uspeli da na jednom mestu okupe najznačajnija imena domaće estrade.

KCN2

Kako se prošlogodišnje snimanje odužilo jer su prostorije televizije bile male da prime sve goste, ovoga puta program je započet već od 13 časova popodne. Pevači su lagano pristizali, pa je svako ko je došao odmah izlazio na scenu i pevao svoj plejbek.

Prva grupa pevača bili su oni iz starije garde poput Ere Ojdanića, Bore Drljače, Milene Plavšić, Ljube Lukića. Vrlo brzo pristigli su i oni iz srednje generacije kao što su Jelena Broćić, Nataša Đorđević, Jovana Tipšin, Mina Kostić, Ivana Šašić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Buba Miranović, Vesna Rivas…

Boje mlađih branile su atraktivne pevačice Ljupka Stević, Sexy Sandra, Sonja Kocić, Nataša Barišić, Ivana Selakov… Snimanje se odužilo do sitnih sati, ali sigurni smo da će publika imati odličan novogodišnji program na kanalu KCN televizije.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*