Kosa prebačena na stranu novi trend među zvezdama

Ova jednostavna i prelepa frizura može biti gotova za samo nekoliko minuta. Možete ju nositi kako god vama prija, a dozvoljene su mnoge kombinacije poput riblje kosti i pletenice. Ova brza frizura je kao stvorena za sve one koji su uvek kratki sa vremenom. Frizura je gotova za samo 5 minuta.

jessica alba

Frizuru možete da napravite drugi dan posle pranja kose, jer je kosu tada mnogo lakše oblikovati. Prebacite kosu na jednu stranu i učvrstite iza uha, a ostalo pustite da samo pada. Kosa prebačena na stranu oduvek je predstavljala glamur kroz 20. i 21. vek.

Poznate dame iz sveta šoubiznisa odlučile su da poslušaju savet i prepuste se stručnim rukama frizera, a Jessica Alba samo je jedan primer kako to izgleda kada ovu jednostavnu frizuru odluči da nosi poznata osoba iz sveta filma.

Glamurozni valovi koje možete da vidite u Holivudu takođe su dio frizure na stranu. Kosu morate da prebacite na jednu stranu, a mali deo uz uvo učvrstite gelom ili lakom za kosu, ostatak oblikujete u lokne uz pomoć figara.

Jeste li čuli za lažan bob sa strane? Ova je frizura inspirisana filmom „Veliki Gatsbi“, a odlična je za sve dame koje žele vizualno da skrate kosu bez da ju šišaju. To je uradila Nicole Kidman. Kosu prebacite na jednu stranu i napravite loknice. Nakon toga ju skupite na zatiljku, ali tako da vam je kosa opuštena. Vrhove skupite prema glavi i učvrstite šnalama.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*