Kristina Bekvalac Biografija

Kristina Bekvalac je rođena 15. aprila 1985. godine. Kristina je razvedena i ima ćerku. Po zanimanju je modna kreatorka. Za razliku od mnogih, Kristina je ostvarila svoj san iz detinjstva i bavi se poslom o kojem je oduvek maštala. U javnosti je poznata i kao mlađa sestra jedne od najpopularnijih pop pevačica u Srbiji, Nataše Bekvalac. Kako zbog sestre, tako i zbog veze sa poznatim rukometašem Vladom Mandićem, razvoda sa arhitektom Ivom Martinovićem s kojim ima kćerku, ova mlada, lepa i sve uspešnija modna kreatorka, često se nalazi na meti tabloida.

Kako kaže, najlepši trenutak u njenom životu je dan kada je rodila kćerku Petru, koja je najviše čini srećnom, ali je i najviše ljuti. Otkako je postala majka, postala je i mnogo odgovornija osoba. Kristinin za sebe kaže da joj je najveći kvalitet iskrenost, a mana brzopletost. Iako redovno posećuje teretanu, kaže da joj kondicija nije na zavidnom nivou.

Kristina Bekvalac

Kristina Bekvalac

Izvor i foto: pulsonline.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*