Kristina Bekvalac lansirala svoj web sajt

Kristina Bekvalac poznata modna stilistkinja pokrenula je svoj vlastiti web sajt na kojem je radila prethodnih meseci. Ovaj novi projekat mlađe sestre poznate pevačice Nataše predstavlja njen lični pečat koji je vidljiv u svakom delu sajta.

kristina bekvalac

Kristina Bekvalac je priznala kako je mnogo srećna što je njen projekat napokon zaživio i što će da se na sajtu nađe sve ono na čemu su ona i saradnici radili nekoliko meseci. Kristina je izjavila kako je na ideju došla zbog toga što je mnogo ljudi pokušavalo da dođe do njenih modela preko društvenih mreža.

Svi oni kojima se dopadaju Kristinini modeli moći će da ih naruče preko online šopa. Na sajtu će se naći nove kreacije, a osim haljina za kupce će biti dostupni i odevni aksesoari. Početkom decembra na sajtu će da se nađe i novogodišnja kolekcija.

Kristina Bekvalac je izjavila: „Otvorila si ormar, pun je stvari različitih brendova, pokupovala si sve što je must have ove sezone, i prethodne, i one pre, ali… Kada obučeš sve to, ponovo ne izgledaš onako kako bi želela. Ako slepo pratiš modne trendove, nikada nećeš izgraditi svoj lični vizuelni identitet. U svojoj osmogodišnjoj karijeri modnog stiliste iza sebe imam veliki broj editorijala, spotova, modnih revija i reklama, a samo najnovije nalaze se na mom sajtu. Ukoliko možeš da vidiš sebe u mojim modelima i stajlinzima, kontaktiraj me na [email protected]

Autor: Sanja, Foto: Screenshot/kristinabekvalac.com

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*