Kristina dobila pismo od kuće: ‘Ronila’ suze dok ga je čitala (Video)

Ovo pismo je najlepši poklon koji sam ikada dobila, nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kad sam ga čitala, rekla je Kristina za pismo koje je dobila od sestre

Kristina je priznala da je bila jako tužna posle plemenskog veća. Kako je rekla, razočarala se u jednog dragog prijatelja, a pritom je mislila na Ognjena. On joj je navodno rekao da je napravila nešto što ona nikad ne bi učinila. Tvrdi da je i to razlog zbog kojeg je glasala za njega. S druge strane, Nikola se razočarao u Kristinu zato što je htela da glasa za njega.

Cure su zaključile da su Ogija izbacile i bile složne zbog ženske solidarnosti prema Kristini koju je Ogi povredio svojom izjavom.

Umesto borbe, pleme na ‘aukciji’

Svi su dobili lokalne novce – 40 hiljada kolonosa, koje su morali pametno licitirati kako bi dobili stvari koje im je Andrija nudio. Martina je prva pobedila u licitaciji i dobila sendvič i pomfrit.
Za skriveni predmet licitirale su Ava i Aleks, koja je i pobedila. Uzela je pismo koje će joj dati prednost u sledećoj borbi za imunitet. Andrija joj je naglasio da pismo ne sme otvoriti pre same borbe, kao ni pokazati ga drugima.

Ava dobila špagete.

Sebastian je kupio žvake, no Andrija mu je ponudio zamenu.

Martina kupila ‘totalno tuširanje’, Maja Lena palačinke

Kristina je kupila poruku u kojoj je pisalo da nekome iz plemena može uzeti sve pare. Uzela ih je Avi pa je licitirala s njom za poruku koja je Kristini bitna. Reč je o pismu od kuće. Martina je licitirala za ‘totalno uređivanje’ – pred svima se tuširala u odeći, depilirala i prala zube.
Sebastian je kupio ‘potragu za tajnim imunitetom’ i tako oduzeo drugima pravo na to.
Poslednja licitacija bila je pismo od kuće. Kristina je odmah uložila sve pare i dobila svoje pismo, no Andrija joj je u zamenu za njeno pismo ponudio da svi ostali članovi plemena mogu pročitati svoja pisma. Pisma se nije odrekla pa ga je u suzama pred svima čitala, a plakale su i Aleks i Maja Lena kad su nju videle.

– Ovo pismo je najlepši poklon koji sam ikada dobila, nikad neću zaboraviti ovaj trenutak kad sam ga čitala – rekla je Kristina o pismu koje joj je poslala njena sestra Nataša.

– Kike, naše kćerke su najbolji deo nas. Tako sam ponosna što sam ja tvoja sestra – deo je pisma koje je Kristina dobila od sestre. Svi su imali priliku da čuju šta piše u pismu, a niko nije skrivao da su ih dirnule reči koje su napisane pa su svi zaplakali, čak i muški deo plemena.

Ognjen razočaran djevojkama


Jelena je još u šoku zbog izbacivanja Ogija u Survivoru, dok je Cigi zadovoljan odlukom devojaka.
Ognjen je razočaran u devojke plemena Sibu. Objasnio je kako su se Kristina i Nikola posvađali, a on im je bio posrednik i mirio ih. Nije mu jasno zašto su lagale da im je Ogi divan i zaštitnik, a onda su ga izbacile.

Žare je u pismo o plemenskom savetu odlučio dodati deo za Jelenu i tako se našaliti, jer mu je, kaže, dosadno.

Izvor: 24sata.hr/RTL

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*