Kristina Kovač izdaje roman uz koji će te plakati!

Kristina Kovač polako ali sigurno privodi kraju pisanje svog romana “Pod učtivom lipo“. Pevačica se rasplakala pišući epilog knjige, a da li će uspeti da rasplače i vas?

kristina kovac

“Drage žene, devojke i verovatno retki muškarci koji se radujete mojoj knjizi – ne mogu da sakrijem uzbuđenje što ću imati čast da pročitate moju priču o ljubavi “Pod učtivom lipom“ .Ostalo mi je samo još par stranica do kraja romana, i iskreno, toliko sam zadovoljna samom završnicom, da ne mogu da vam opišem“.

“Plakala sam kao kiša pišući epilog juče, a bogami, i jedino muško u kući imalo je knedlu u grlu kada sam mu pročitala, a nije lak na knedlama (ni tim u grlu, a ni onim za jelo) tako da…Mislim da vam ronzanje ne gine.

A šta je život bez zdravog plakanja? Ko će da se strpi kad roman zgrabe urednici, lektori, dizajneri? Ima da izgrizem sve nokte dok ne bude spreman da izađe. Baš se radujem“ – napisala je Kristina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*