Kristina Kovač: Mediji su zlonamerni prema meni!

Kristina Kovač šokirana je pisanjem pojedinih medija koji danima plasiraju laži vezane za njeno ime. I dok ona obavlja svakodnevne poslove u svome gradu, oni pišu da je pobegla u Norvešku.

Kristina Kovac

“Strašno me zabavlja činjenica da su neki mediji prema meni vidno zlonamerni. Kako drugačije shvatiti plasiranje vesti da sam „pobegla u Norvešku“ u kojoj „i inače provodim po nekoliko meseci godišnje“.

“Nakon tweeta u kom kažem: „U ovakvim danima, poželim da odem npr. na sever Norveške. “ sa sve slikom predivnog pejzaža? Sirota mala bogatašica popišmanila se, i čim je zagustilo, smugnula sa lovom, čijom, no svoga tate naravno!

“A ja na putu do predškolskog, kupim Mickino govance sa trotoara u kesicu i objašnjavam Tari zašto divljacima koji nas ne puste na pešaškom ne sme da govori isto ono sto im ja kažem“ – napisala je ona.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*