Kristina Kuzmanovska:“Divim se Mariji Serdar“!

Iako mnogi tvrde da na našoj estradi nema iskrenog prijateljstva i da izmedju pevača, posebno pevačica, vlada ljubomora i zavist, Kristina Kuzmanovska i pobednica takmičenja „Pinkove zvezdice“, Marija Serdar pobijaju ove navode.

Njih dve se izuzetno cene i vole, a kao dokaz tome je i činjenica da je Marija izrazila želju da upravo Kristina peva na svadbi njenog brata, dok s druge strane Kristina tvrdi da će Marija biti jedna od najvećih zvezda na našoj estradi i da njeno vreme tek dolazi!

„Marija je vanserijski talenat i ona je neko čije vreme tek dolazi. Za nekoliko godina, kada bude malo starija, sigurna sam da će retko koja pevačica moći da joj stane rame uz rame.“

„Toliko dobro peva, a s druge strane je toliko skromna, iako joj talenat dozvoljava da bude bahata, da će ljudi ite kako znati to ceniti, jer su samim tim što su je izglasali za pobednicu, već prepoznali kao nekog ko izuzetno dobro peva“, tvrdi Kristina.

Iako obožava da sluša Mariju kako peva, Kristina nam nije otkrila koju pesmu traži Mariji kad uzme mikrofon, rekavši nam da takvih pesama ima mnogo. Ko zna, možda u budućnosti možemo očekivati i neku njihovu duetsku pesmu.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*