Kristina Kuzmanovska se oprobala u ulozi Olive!

Nastup koji je nedavno imala na Malti, sa kolegom Acom Lukasom, Kristina Kuzmanovska je iskoristila kako bi posetila neka lepa mesta na Malti, a kako priznaje najviše vremena je provela u Popajevom selu.

Kristina Kuzmanovska Malta 3

„Ja sam odrasla uz crtani film o Popaju i on je moj heroj. Osećaj kada se nalazite u mestu „Popeye Village“, selu koje je napravljeno za snimanje filma o Popaju, a koje je sada velika turistička atrakcija je zaista sjajan. Tu sam sa društvom, koje je krenulo samnom na Maltu, provela najviše vremena i skoro sve fotografije su napravljene u tom malom, ali vrlo lepom selu“, priznala je Kristina.

Obzirom da joj je Popaj heroj iz detinjstva, pitali smo Kristinu da li se nekada poistovetila sa njegovom devojkom Olivom, pa nas je Kristina nasmejala svojim odgovorom.

„Nisam nikada zamišljala sebe kao Olivu, jer nikada nisam bila tako tanana, a iskreno i Popaj nije baš toliko dobar frajer da bih se zbog njega izgladnjivala i imala vitku liniju poput Olive“, priznala je Kristina sa osmehom na licu!

Kako izgleda Popajevo selo iz Kristinine perspektive, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*