Kristina Kuzmanovska:Ovako je pevačica proslavila svoj 30-i rodjendan!

Kristina Kuzmanovska je, kako nam je priznala sa osmehom na licu, trideseti rođendan je dočekala u velikom stilu. U kafani „Sipaj, ne pitaj“, ona i njeni najbliži prijatelji su slavili do jutra. Međutim, ono što je zanimljivo je da Kristina nije imala rođendansku tortu.
Prema onome što smo saznali, Kristina je već neko vreme na dijeti, pa je odlučila da na rođendanu ne bude slatkiša, pa samim tim ni torte. Kako su ovo znali i njeni prijatelji, niko od njih nije hteo da je iznenadi tortom, da joj ne bi pokvario raspoloženje.
Obzirom da se Kristina na neki način oseća kao domaćin u kafani „Sipaj, ne pitaj“, jer s vremena na vreme peva kod njih, u jednom momentu se latila i mikrofona, pa su se šalili na njen račun kako je sama sebi ispunjavala muzičke želje.
„Mogu reći da sam u velikom stilu ušla u tridesete i da se osećam odlično. Ne plašim se godina, posebno ako se uzme u obzir da život počinje tek u tridesetim. E sad, da li se tako samo kaže, kako bi se utešili ili ne, meni je nebitno, jer se osećam mladom i u punoj snazi“ –rekla nam je uvek raspoložena Kristina.
Iako nije imala tortu, Kristina je ipak zamislila rođendansku želju, za koju veruje da će se ostvariti!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*