Kristina Spremo gađala Zoricu Dukić čašom

Zategnuti odnosi između Zorice Dukić i Kristine Spremo su kulminirali kada je Kristina gađala Zoricu čašom.
I Zorica Dukić i Kristina Spremo su se izvinule gledaocima rijalitija „Parovi“ za izgovorene ružne reči.
Posle boravka u tajnoj sobi, Kristina je zbog bacanja čaše kažnjena sa dve hiljade evra, a od glavne nagrade im je skinuto još 20 hiljada evra.
Ostali takmičari su ćutali, nisu negodovali, radovali su se što Kristina neće napustiti vilu.
– To nisam bila ja, uradila sam u afektu – rekla je Kristina. – Žao mi je što su gladaoci ono morali da čuju. Izvinjavam se još jednom. Ali, i Zorica je gađala Draška čašom, tako da nisam uradila ništa što ona već nije učinila. Nek me kazne.
Zorica Dukić je bila oštra, kao i tokom svađe. Rekla je da nju Kristina ne zanima i da bi van rijalitija bila još grublja.
– Mislim da ovo štos e dogodilo nije ništa strašno – rekao je Peđa d Boj. – Pa, i u kući se muž i žena posvađaju, lete čaše i tanjiri. Nije to ništa neobično. Mi smo ovde kao u braku, jedna porodica, Kristinna je to učinila u afektu, ona nije loša devojka, bila je isprovocirana.
U dvorištu, Danijel Đurić, koji je pevao u spektaklu Srećna zvezda, pričao je Kristini, kako su mu prilazile devojke i hvalile njegovu partnerku.
– Stvarno? – pitala je ushićeno Kristina.
– Jeste, svaka druga je prišla i hvalila te. Samo polako. Nemoj da nasedaš na njene provokacije. Ona je ovde i došla da pravi skandale. Tebi to ne treba, ti si drugačija.
Kristina ga je poljubila, bila je srećna što ima podršku.
– Važno je da ljudi shvate da ja to ne podržavam, nisam takva – rekla je na kraju Kristina.

Foto: Alo

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*