Krupne oči uz pomoć šminke

Mnogo ste zadovoljni svojim izgledom i ne želite puno toga da menjate, pored svojih očiju za koje bi hteli da su malo veće. Zanima li vas kako vizuelno možete da povećate svoji oči? To je moguće uz nekoliko saveta stručnjaka i trikova koje ćete da ostvarite uz pomoć šminke.

zelene oči

Krupne oči su oduvek delovale seksi i lepo, a sada ih i vi možete imati i to za veoma kratko vreme. Prvi savet se odnosi na vaše obrve. Uzmite pincetu i počupajte dlačice iznad kapaka. Kako bi obrve bile što urednije, slobodno na njih stavite malo pene za kosu, ako zaštitite svoje oči, možete da ih pošpricate i sa lakom za kosu.

Vreme je da se našminkate. Prvo ćete našminkati svoje oči i to tako što ćete staviti svetlu boju sjenke koja mora da bude u dve nijanse. Svetliju boju sjenke nanesite preko celog gornjeg kapka, a tamniju nijansu ćete da nanesete na prevoje.

Sledeće što vam je potrebno je crni ajliner koji ćete da nanesete uz koren trepavica na gornjem kapku. Ne zaboravite da pređete preko linije štapićem za uvo kako bi ublažili liniju da ne bude tako oštra.

Ako želite da imate pravi zavodnički pogled onda ćete uzeti belu olovku koju ćete povući na donjem kapku. Možete se malo poigrati i olovku staviti i u unutrašnji ugao gornjeg, ali i donjeg kapka.

Oči mogu da izgledaju krupnije i sa dugačkim te gustim trepavicama. Posvetite se svojim trepavicama i pre maskare ne zaboravite na uvijač za trepavice. On će da vam pomogne oblikovati trepavice tako da izgledaju neodoljivo.

Na kraju ne zaboravite na maskaru, pazite da ste uzeli maskaru za volumen. Stavite samo jedan sloj maskare kako vam se trepavice ne bi uljepile. Oči onda mogu da izgledaju teško.

Autor: Sanja, Foto: InnervisionArt/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*