Kylie Minogue biografija

Kylie Minogue poznata je pevačica koja je u poslednjih dvadeset godina iz dobre devojke iz komšiluka postala glamurozna seks ikona dvadesetog veka. Njezina sestra Dani je također pevačica, ali mnogo manje poznata nego Kylie.

kylie minogue

Kylie Minogue rođena je u Melburnu 28. maja 1968. godine, kao najstarije dete Rona i Carol Minogue. Kada je imala samo jedanaest godina počela je da glumi u sapunicama, a 1986. godine priključila se popularnoj ekipi iz serije „Neighbours“.

Zahvaljujući toj seriji Kylie je postala tinejdžerska zvezda, a uskoro je počela da se pojavljuje na muzičkoj sceni. Prvim singlom iz 60-ih godina dvadesetog veka, poznata pevačica je uspela zainteresovati muzičke producente. Njezin sledeći hit bio je „I should be so lucky“ nakon čega je postala svetska zvezda.

Njezina prva dva albuma bili su „Kylie“ i „Enjoy yourself“, koji su bili tinejdžerski po vrsti muzike, a za ozbiljniji imidž koji je kasnije usledio, pobrinuo se modni kreator John Galijano te muzički producent Stock Etkins i Voterman.

Kylie je nekoliko puta izjavila kako se njene divlje godine bile od 20. do 24. godine, kada se pričalo da voli sado-mazo seks i da je imala strastven seks u avionu. Lako je ulazila u ljubavne veze i raskidala ih.

Prvo je bila u vezi sa Jasonom Donovanom, Lenny Kravitzom i mnogim drugima. Pevačica je priznala kako su mnoge te veze bile prolazne i kako se samo zabavljala, jer nije jednostavno pronaći osobu koja ti u potpunosti odgovara.

Kylie danas slovi za pravu pevačku divu koja je snimila preko 40 singlova , a kada je izgledalo da je na putu gde je ništa ne može da zaustavi, 2005. godine morala je da zastane i pobedi opaku bolest. Zahvaljujući jakom duhu Kylie je uspela da pobedi rak i nastavi dalje.

Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*