Lady Gaga ponovo iskopirala Jelenu Karleušu!

Lady Gaga iskopirala Jelenu Karleušu? Ovo je vest koja je preplavila sve društvene mreže. Pojavila se fotografija svetske zvezde koja je na jedan događaj došla autobusom, što je naša Diva uradila tri godine pre nje.

Lady Gaga po ko zna koji put pronašla inspiraciju u Jeleni Karleuši. Nakon bezbroj primera koji su ukazali da ona, ili njen tim prati Jelenin rad, ukazao se još jedan, i to pre neki dan. Gaga je želela da šokira i iznenadi, onako kako samo ona to ume, pa se na jedan događaj dovezla javnim prevozom. Tamošnja javnost bila je šokirana i iznenađena njenim poduhvatom, ali za nas to nije ništa novo. Naša Jelena je takav performans imala još pre tri godine.

 

Naime, Diva se na popularni“Story“ party dovezla ni manje ni više nego u autobusu. To je tada bilo pravo iznenađenje za sve one koji su bili ispred crvenog tepiha. Slučajnost ili ne, tek Gaga je uradila identičnu stvar tri godine posle, odnosno pre neki dan.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*