Lady Gaga se venčala?

Pop pevačica Lady Gaga ne prestaje da šokira širu javnost svojim ponašanjem. Ovog puta nije na sebe odenula čudnu haljinu, nego se nagađa kako se pevačica venčala tajno za svog dečka Taylor Kinneya koji glumi u seriji „Chicago Fire“.

lady gaga

Cela priča je krenula od glumice Sofie Bush koja zajedno sa Taylorom glumi u seriji „Chicago Fire“. Na Instagramu se pojavila njihova slika gde se vidi prsten na ruci od Taylora na što je Sophia komentarisala da je to njegov lični prsten, a ne za seriju.

Ta je izjava bila dovoljna da krenu nagađanja kako su se Lady Gaga i Taylor venčali bez da je to itko znao. Krenuli su komentari da je prsten na ruci od glumca zapravo burma.

Pevačica i glumac su u vezi već duže vreme, a novinari su uspeli da ulove Lady Gagu kako razgledava venčanice, tako da bi ova vest zaista mogla da bude točna.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*