Lepa Brena brine za svoju majku

Poznata pevačica Lepa Brena priznala je kako nakon smrti oca Abida i dalje oseća posledice i kako joj je krivo što mu nije uspela da posveti nijednu pesmu. U poslednje vreme poznata folk pevačica brine se za svoju majku koju čeka operacija kolena.

lepa brena

Lepa Brena je priznala kako joj nije lako i kako je morala svoju majku da nagovori na ovaj potez. Jednostavno se morala ohrabriti na operaciju, što je dobro jer nekada nisu hteli odmah da operišu starije ljude.

Poznata pevačica je priznala kako više voli da vidi svoju majku kako hoda nego da je u invalidskim kolicima. Zbog toga je Lepa Brena svojoj majci posvetila album sa sevdalinkama kako bi mogle da ju opuste pre operacije.

Celi život je razmišljala kako nije uspela ništa da uradi za svoje roditelje, pa je tako celi album na kojem još nije odlučeno hoće li da bude 20 ili 27 numera, posvetila svojoj majci Ifeti Jahić.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*