Lepa Brena dobila vernu kopiju! (Video)

Lepa Brena oduvek je bila inspiracija mladim pevačima i pevačicama da je imitiraju, skidaju njene pesme ili čak njen imidž. Jedna takva imitacija njene pesme “Ja nemam drugi dom“ pojavila se na popularnom Youtube.

Bosanski multitalentovani umetnik Mirnes Kubat, poznat kao prva muška pevačica, kako sebe naziva, postavio je ovaj klip. On je svojim vokalnim sposobnostima hteo da dokaže kako ima odličan glas, pa da čak može da otpeva i Breninu pesmu. Ovaj video podigao je veliku prašinu za kratko vreme. Mišljenja su bila podeljenja. Dok su ga neki “pljuvali“ i osipali drvljem i kamenjem, bilo je onih koji su ga hvalili.

 

Fanovi Lepe Brene bili su oduševljeni ovom imitacijom, odnosno originalnom izvedbom njenog velikoh hita sa kraja devedesetih. Mirnes se neće zaustaviti samo na Lepoj Breni, već planira da uskoro snimi još neke hitove domaćih pevačica u svojoj izvedbi.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*