Lepa Brena dobila žurku od Ace Lukasa

Lepa Brena pre nekoliko dana napunila je 53 godine. Proslava u njenoj režiji ovoga puta je izostala, ali prijatelji je nisu zaboravili pa su joj toga dana priredili pravo iznenađenje. Namamili su je u stan, a posle ponoći usledila je torta, društvo i muzika.

Aca Lukas i njegova supruga Sonja danima su smišljali kako da obraduju svoju drugaricu, pa su joj žurku priredili u svom stanu. Oni su u dvanaest sati doneli torte i kolače, a onda je svratilo i veselo društvo. Dva dana nakon Breninog rođendana navršilo se tri godine od smrti njenog oca Abida, što je folk zvezdi teško palo.

 

– Za moj pedeseti rođendan preminuo je moj otac. Bila sam na njegovom grobu 22 oktobra gde sam se neverovatno isplakala i čini mi se da je to za mene bila jedna jako dobra psihoterapija  – rekla je Brena.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*