Lepa Brena pred 4.000 u Karlovcu

Skoro tri sata pred četiri hiljade svojih obožavalaca Lepa Brena pevala je u Krnjaku pored Karlovca. Od prve pesme „Uđi slobodno“ pa do zadnje „Hajde da se volimo“, Brena je suvereno vladala pozornicom, a njeni brojni fanovi oduševljeno su pevali stare i nove hitove.

Brena Karlovac

Pesma poput Mile voli disko, Sanjam, Bum Cile, bum, Hajde da se volimo, Nežna žena, …do onih novijeg datuma kao što su Pazi kome zavidiš, Ljubav čuvam za kraj, Zaljubljeni veruju u sve…

Mnogi su Brenin koncert doživeli emotivno, a neki su se na samom početku koncerta i u trenutku Breninog dolaska na scenu i rasplakali. Na koncertu su viđena i brojna poznata lica kao što su Elizabeta Gojan, voditeljka emisije „Damin gambit“ na HTV-u, gde je Brena nedavno gostovala, kao i dožupan Siniša Ljubojević, kao i načelnik Opštine Krnjak Dejan Mihajlović.

Pevačica je ženama čestitala njihov dan, a fanove, od onih najmlađih do najstarijih, bacila je u trans pevajući „Jugoslovenku“. Na koncert su pristigli Brenini fanovi iz svih delova Hrvatske, od Splita i Zadra, do Zagreba, Krapine, Rijeke, Pule, Vukovara, Osijeka, Gospića i naravno, Karlovca.

Uz njih, na koncert su došli i brojni obožavaoci iz Slovenije i Bosne i Hercegovine. Dva bračna para tako su iz Zadra i Splita, uprkos zatvorenom autoputu zbog bure, ipak nekako stigli do Krnjaka da bi videli nastup svoje omiljene pevačice.

Autor:Goran, Foto:Brena fun team

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*