Lepa Brena, premijera nove pesme

Lepa Brena bila je gost na radio Pingvinu, a povod je bila njena nova pesma koja je premijerno emitovana juče na radio Pingvinu. Ona je u emisiji “Vikend sa Zeletom“ proćaskala sa voditeljem kako o novoj numeri tako i o brojnim drugim temama.

Lepa Brena

Međutim, u jednom trenutku joj se „omaklo“ pa je i odala jednu tajnu. “Jel vas posećuje Deda Mraz? – pitao je Lepu Brenu voditelj Zele na šta je ona rekla:
“Mi smo to pravili kad su deca bila mala i snimali kamerama da oni imaju uspomenu na sve to“ – počela je pevačica:

“Odaću vam jednu tajnu, mi uvek nađemo nekog zgodnog Deda Mraza i onda zovnemo drugarice i napravimo šalu pogotovo za neke moje drugarice koje ne znaju, napravimo doživljaj.

“Pa mu sednemo u krilo pa se slikamo pa ga ljubimo, pa ga štipamo, na neki način ga izmaltretiramo pa se smejemo… To nam bude fenomenalan doživljaj. Ali sad sam vam otkrila tajnu, nisam smela to da kažem“ rekla je pevačica kroz smeh.

Autor: Goran, Foto: Pingvin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*