Lepa Brena razbila čašu za sreću (Video)

Lepa Brena sinoć je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je pokazala zavidnu figuru, i po ko zna koji put odličan smisao za humor. Jednog momenta ju je ponela pesma, pa je čak bacila čašu na pod studija.

Brena Amigi

Brena je donela slike iz mladosti, pa je tako ispričala kako su je ranije kritikovali da je bila debela. „Pričali su da sam bila debela, a ja sam samo bila obična devojka koja je imala obline i sve ono što jedna devojka treba da ima, ali onda sam se zainatila i smršala 10 kilograma“.

Takođe, pevačica je otkrila i šta je to što je kupila od svog prvog većeg honorara. „Ovo je moj prvi auto koji sam kupila, imala sam 21 godinu. Iza se vidi mercedes koji sam kasnije kupila. To je moj omiljeni automobil“, otkrila je Brena.

Lepa Brena je izgledala bolje nego ikada do sada. Odevana u usku, crnu haljinu, sa novom fizurom, odavala je utisak zadovoljne i srećne osobe. Prilikom izvođenja pesme “Mito bekriji“ folk zvezda nije odolela a da ne razbije čašu.

Ona je tresnula o pod i razbila je u komade. Brena kaže da koncertom 14. februara želi da se oduži Novom Sadu. „Ja mnogo volim Novi Sad, tamo sam živela i želim da mu se odužim. Spremamo stvarno jedan fenomenalan spektakl“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*