Lepa Brena u gostima kod Elizabete Gojan

Nakon punih 25 godina Lepa Brena ponovno na HTV-u izvodi uživo neke od svojih najvećih hitova i predstavlja senzacionalni duet. Uoči svog skorašnjeg koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 08.ožujka, na Dan žena, Lepa Brena gostovala je u emisiji Damin gambit na HTV-u i izazvala pravu Brenomaniju po prisavskim hodnicima.

Brena i Elizabeta
“Sam trenutak njenog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pomutnju. Vest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposleni HRT-a izlazili su iz svojih soba, studija, ureda i želeli da vide Brenu uživo.

Fotografirali su se s njom telefonima, tražili autograme, trčali čak za njom po hodnicima kako bi je lično upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla da verujem kolika je njena popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom mojih kolega“-istakla je Elizabeta Gojan.

“Zahvaljujem gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i pre objave, jedan od najdražih u životu.

Snimak emisije ću sa zadovoljstvom pogledati u svojoj kući, okružena porodicom, a već početkom iduće nedelje dolazim ponovno u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku kod Karlovca, da se svi lepo opet družimo“- rekla je Brena najavivši za Dan žena pravi spektakl.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*