Lepa Brena uz pesmu i trubače najavila “Spens“

Lepa Brena posle osamnaest godina nastupiće pred novosadskom publikom, 14. februara, za Dan Zaljubljenih. Tim povodom najveća balkanska zvezda priprema spektakl kakav Novosađani još nisu videli.

Lepa Brena Park

Sa svojim timom saradnika pevačica je održala konferenciju za novinare u hotelu “Park” u Novom Sadu gde je otkrila niz detalja u vezi sa predstojećim koncertom.

Pored tamburasa gosti na koncertu biće i jedanaest trubača Dejana Petrovića, pobednika Guče. U želji da podigne atmosferu do usijanja Brena je angažovala najbolje trubače koji će izvesti njene najveće brže hitove.

“Ovo neće biti kopija koncerta u Areni, ovo će biti tehnički još zahtevniji projekat. Biće montiran lift na bini, led ekrani, a pored mene nastupiće i žongleri, dok ću većinu balada otpevati sa tamburašima“ – otkrila nam je Brena.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*