Lepa Brena zasenila koleginice

Lepa Brena zasenila je sve svoje koleginice na snimanju novogodišnjeg programa. Ona se pojavila u provokativnoj haljini koja je imala providne izreze svuda po sebi.

Lepa Brena Grand

Decembar je mesec kada sve televizije snimaju svoje novogodišnje programe. Nakon što su većina završila svoj, Grand je ostao među poslednjima. Oni su svoje pevače okupili juče u studiu na Košutnjaku.

Folk diva Lepa Brena sinoć je bila zvezda večeri na snimanju novogodišnje emisije „Granda“. Najveća zvezda na ovim prostorima je ponovo dokazala da i dalje bez problema sa svojom figurom može da stane na crtu i sa mnogo mlađim koleginicama.

Brena se na snimanju pojavila u bež haljini sa pojedinim šljaštećim delovima koji su pokrivali najintimnije delove, dok je sam materijal bio providan pa je otkrivao zgodne noge kojima pevačica i dan danas može da se pohvali.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*