Lepa Brena,kojoj zvezdi bi podmetnula nogu?

Lepa Brena uveliko se sprema za koncert u Novom Sadu ali je i pored toga odvojila vreme za intervju u emisiji “Vikend sa Zeletom” koja se emituje na Radio Pingvinu. Interesovalo nas je kako bi se Brena snašla da je kojim slučajem u Holivudu, pa smo joj postavili niz interesantnih pitanja.Pevačica je trebalo da zamisli situaciju u kojoj je došla na audiciju za snimanje filma u Holivudu i treba da odglumi sa Šer jednu scenu. Međutim, Šer joj namerno podmetne nogu, Brena se saplete i padne. Ulogu je naravno izgubila, a šta bi Brena uradila, da li bi joj se i kako osvetila?

Lepa Brena

Ne bih joj ništa rekla nego bih je sačekala pa bih i ja njoj podmetnula nogu. Klin se klinom izbija. Mada, ja Šer obožavam i prosto ne mogu da verujem da bi ona meni podmetnula nogu. Jer prvo ja sam viša od nje a drugo vidim dobro, i nju bih videla. Ali ako bi se to već desilo, vratila bih joj istom merom“
U sledećoj situaciji, Barbara Strejsend je videla veliki potencijal u Breni i želi da glumi u njenom novom filmu zajedno sa Bredom Pitom. Ali on neće da glumi sa pevačicom jer je Anđelina Džoli ljubomorna na nju. Na koji način bi Brena ubedila Breda da ipak glumi sa njom?
Ja bih njemu objasnila nekako moje potencijale. Probala bih da budem veoma autoritativna i veoma sugestivna, ali ne napadna zato što mi on deluje kao čovek koji ima mozga i sa kojim možeš da porazgovaraš. Onda bih Anđelini polomila noge negde, pošto ima male štrkljave nogice. Njoj bih kad bih je srela podmetnula nogu da padne, ali ne da se polomi jer ima puno dece, ali čisto da padne da joj se osvetim.

Jedna scena koju je Brena trebalo da zamisli, posebno je teško pala pevačici. Naime, trebalo je da zamisli kako snima film u kojem treba da se poljubi sa Antonijom Banderasom ali on nije pre toga stavio žvaku u usta i malo mu se oseća. Na pitanje šta bi u tom slučaju uradila, Brena je rekla:
Jao ovo mi je gadno. Odaću vam jednu tajnu, ja stalno nosim u tašni onu bočicu listerina i imam listerin u listićima, tako da bih mu dala odmah da osveži usta pošto mi je zadah inače odvratna stvar. Što ne volim ni kod koga. Zato ne volim kada pričam sa nekim i ne volim uopšte da se približim previše da ne bih slučajno osetila miris kože ili usta ili kose ili tako nešto“

Autor: Goran, Fotot: Pingvin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*