Lepa Lukić napravila skandal zbog Jece!

Lepa Lukić napravila skandal na prvom glasu Vojvodine, tako što je otela nagradu koja je bila kupljena i dala je u ruke Jeci Krsmanović koja je po svojim kvalitetima zaslužila.

Jeca Krsmanovic

Folk legenda koja je tada palila i žarila gde god da se pojavi, bila je jedan od članova žirija prvog glasa Vojvodine. Između ostalih kao učesnica pojavila se Jeca Krsmanović koja je tada imala svega 13.godina. Lepa je bila oduševljena ovim čudom od deteta koje peva kao slavuj, i nije dopustila da nadvladaju malverzacije i novac.

 

„Na kraju manifestacije, na sceni smo ostali jedan bucko sa naočarima i ja. On je užasno pevao, ali je imao roditelje koji su kupili pobedu. Čista nepravda. I tama  kada su pošli u susret njemu sa nagradom, Lepa Lukić je napravila haos. Ustala je, otela im nagradu iz ruke i dala ne meni, rekavši da sam ja jedina pobednica. Svi su bili u šoku, jer za to vreme to je bio neviđeni skandal“ – priča Jeca koja je do danas zahvalna Lepi Lukić, koja je ovim potezom sebi mogla da napravi velike probleme.

Autor:Goran, Foto:Goran

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*