Lepa Lukić: Pevačice treba da se ugledaju na Jecu!

Lepa Lukić izrevoltirana je izgledom pojedinih pevačica na domaćoj estradi. Kraljica narodne muzike oduvek je važila za ženu od stila i osobu sa stavom.

Jeca i Lepa

Svoju karijeru već pet decenija gradi kvalitetnim pesmama i pristojnim izgledom. U više navrata je isticala da je i pre dvadeset i trideset godina bilo onih koje su se skidale gole, ali da je sve njih ispratila. Lepa je na snimanju Grand srela pevačicu Jecu, koju poznaje još dok je bila devojčurak. Folk legenda bila je oduševljena.

“Evo kako treba da izgleda prava mlada pevačica. Jeca je neko na koga treba da se ugledaju sve gologuze pevačica. Ona ima sve. I stas, i glas i lepotu. Nije dala grudi i dupe na izvolte. Iz nje izbija seksepil, onaj prirodni.Gledajte i učite“ – rekla je Lepa kroz osmeh, odmeravajući Jecu od glave do pete.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*