Lepe i savršene obrve

Da li želite da imate lepe i savršene obrve? Sada je i to moguće uz nekoliko korisnih saveta koji će da vam pomognu na vašem putu. Pročitajte ovih par saveta posle kojih više nećete imati problema sa uređivanjem i ulepšavanjem.

čupanje obrva

Proverite koji pribor imate. Ako koristite kvalitetan pribor onda imate i mnogo više šanse za lepe i savršene obrve. Pronađite pincetu koja je oštra, čvrsta i koja nije tupa, lomljiva i plastična. Pinceta mora imati pljosnat deo kako bi mogli da zahvatite celu dlaku.

Pre nego šta krenete čupati dlake bilo bi dobro da ih pre toga sredite. Uzmite četku za obrve od prirodne dlake i počešljajte obrve od gore prema dole. Ovaj će vam postupak pomoći da lakše otkrijete koje dlake morate počupati.

Važno je da imate savršeni oblik obrva. Ne stoji svakome sve, pa bi bilo dobro kada bi posetili nekoliko sajtova na internetu gde imate razne oblika obrva. Obrve moraju biti savršene za vaše lice.

Da li ste znali da su folikule dlake mnogo mekše nakon tuširanja? Pokušajte čupati obrve posle tuširanja, vjerujte da će vam se isplatiti. Ako ste primetili da vam je tokom čupanja ostalo nekoliko rupa ili praznina, uzmite olovku i popunite te praznine. Olovka mora za nijansu biti svetlija od vaših obrva.

Tanke obrve možete da popunite i sa puderom. Odlučite sami hoćete li svoje tanke obrve urediti uz pomoć olovke ili tečnog pudera. Odluka je samo na vama, ali pogrešiti ne možete.

Ako želite savršene i lepe obrve nikako ne smete da ih krenete čupati bez ogledala. Ono vam nije potrebno ako ih samo trebate malo urediti. Ogledalce je važno ako želite perfektne obrve.

Ogledalce vam treba ako ne želite da preterate sa čupanjem dlaka i tako počupate previše dlaka, a neku dlaku skratite više nego ste planirali. Neka vaše obrve uvek budu usklađene s vašim licem.

Autor: Sanja, Foto: Lucky Business/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*