Lepe usne uz rozi karmin

Da li nosite karmin sa sobom? Da li ga uvek imate u tašni? Teško je znati kada će vam zatrebati, a kako je teško verovati i nadati se da će vam trajati sve do kraja, od momenta kada ste ga stavili, bilo bi dobro da ga imate uvek uz sebe jer nikad se ne zna.

rozi karmin

Žene su uvek nosile sa sobom male tašne u kojima bi se nalazila šminka sa kojom bi popravljali sve šta treba, ako je za to bilo potrebe. Karmin je prvo šta nestane i zato vam je uvek potreban. Da li ste razmišljali o rozom karminu?

Iako je crvena boja karmina ta koja se nalazi na vrhu i još uvek nije sišla tamo gde se nalazi toliko godina, blizu nje sada se već nalazi i nežnija boja karmina. Pogrešno je verovati kako je ova boja rezervisana samo za mlade devojke, dok druge žene mogu samo da razmišljaju o crvenoj ili nekoj drugoj sličnoj boji karmina.

Postoji mnogo varijanti rozog karmina, pa tako vaš izgled zavisi o tome kakvu ćete boju karmina da nanesete na usne. Ako rešite da to bude tamna boja roze, a koja može da se primeti na velikim udaljenostima, vaše lice ne treba ništa više kako bi naglasili njegovu lepotu. Možda samo sređene trepavice.

Matirani rozi karmin je kao stvoren za ajliner koji je u poslednje vreme u modi. Odlučite se za boju ajlinera koja ide uz vaše oči, stavite ju na donji kapak i ne zaboravite na masnu senku. Ovako će vaš večernji izgled da bude savršen.

Da li volite smokey eyes? Ako ste rešile da se tako našminkate za izlazak, onda morate da pazite kakvu ćete boju staviti na svoje usne. Kakav će to karmin da bude i hoće li boja biti svetlija ili tamnija? Sa ovom kombinacijom boja neka se na vašim usnama nađe svetlija nijansa rozog karmina. Neka vam karmin pomogne kod šminkanja.

Autor: Sanja, Foto: Luba V Nel/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*