Lepotice preplavile kafanu “Sipaj ne pitaj“

U četvrtak kafana „Sipaj ne pitaj“bila je mala da primi sve goste koji su uživali na nastupu Danijele Vranić. Pevačica je imala kratku izazovnu crnu haljinu gde je pokazala svoju vitku liniju.

Sipaj ne pitaj

Osim Danijelinog dobrog izgleda koji su svakako svi gosti kafane primetili ona je svojim pevanjem dovela atmosferu do usijanja. Pored nje na bini je zapevao i njen dugogodišnji prijatelj Ćemo, takođe i Seksi Sandra ali i Maja Nikolić. Pored njih u kafani je uživala i Katarina Grujić bez svog dečka Borisa Stamenkovića.

Ona je celo veče pila samo vodu zbog zdravstvenog stanja i nedavne operacije glasnih žica. U kafani „Sipaj ne pitaj“ su viđeni i Filip Miletić u društvu devojke Ane Bebić koji su se provodili na rođendanu svog prijatelja i tako demantovali naslove kako im je veza u krizi.

Autor: Goran, Foto: Sipaj ne pitaj

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*