Lidija Kocić biografija

Lidija Kocić je predstavljala Srbiju na izboru za Miss Univerzum koji se održavao u Las Vegasu. Pre toga je pobedila na izboru za Miss Serbia, šta joj je kasnije otvorilo mnoga vrata. Lidija Kocić je rođena 22. novembra 1987. godine u Beogradu.

lidija kočić

Miss Srbija je godišnji nacionalni izbor za Miss Srbije, zadužen za odabir predstavnika za Miss sveta, Miss Universe, Miss International i Miss Zemlje, a od 2006. godine pobednik Miss Srbije predstavlja Srbiju na takmičenju za Miss Vorld.

Lidija Kocić je završila 13. gimaziju u Beogradu posle čega je upisala Fakultet za evropski biznis i marketing. Ova lepotica može da se pohvali znanjem nekoliko stranih jezika. Lidija govori Engleski, Grčki i Francuski.

Lidija je na takmičenju odabrana između mnogo devojaka i zahvaljujući svom izgledu postala je nova Miss Srbije. Lidija se oprobala i u rijalitiju „Maldivi“ gde je priznala kako ne slavi rođendane jer ju je otac napustio na njen 17. rođendan.

Međutim prema izjavama bliskima Lidiji, stoji kako sve ovo šta je rekla nije istina, jer je Lidija redovno slavila rođendane skupim žurkama u restoranu njenog oca. Bile su to žurke na kojima su učestvovale i mnoge slavne osobe iz sveta estrade. Pretpostavljalo se kako je Lidija pokušala da igra na kartu patetike i tako dođe do pobede.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*