Lidija Luna: U našoj grupi nema ljubomore!

Grupa Luna nedavno je izdala dva nova singla “Red bull“ i “Za tvoje oči“. Jednu od pesama pevaju obe pevačica, dok drugu peva samo crnja, Ivana Krunić. Mnogi su se pitali o čemu se radi i zbog čega obe nisu pevale u ovoj hit pesmi.

Luna

Dok se Ivana i Lidija super druže, kruže priče kako među njima dvema vlada lubomora i sujeta. Plavokosa pevačica objasnila je zbog čega pesmu nisu otpevale zajedno, kao i to da među njima nema ni trunke ljubomore.

“Kada je pesma „Red bull“ bila još u fazi pravljenja, bilo nam je jasno da će je Ivana super izneti i da je pesma kao stvorena za nju, krenulo joj je odlično, i verujemo joj kada je peva“.

“Njena energija je odlična. Na albumu uvek imamo barem po jednu pesmu koju svaka od nas peva sama. Nema ljubomore, sve su to naše pesme“ – kaže lepa Lidija.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*