Ljuba Perućica: Muškarci mi nude pare za seks!

Ljubomir Perućica stidljivo je ispričao da mu muškarci putem Fejsbuka nude novac za seksualne usluge. Mladi pevač Granda gostovao je na TV Happy u emisiji “Snaga oktana“ gde je zajedno sa koleginicama Jadrankom Barjaktarović i Sandrom Afrikom polemisao na razne teme.

Ljuba Perucica

Jedno od pitanja glasilo je, da li putem društvenih mreža dobijaju nepristojne ponude, i kako se nose sa tim i reaguju na njih. Jadranka je rekla da se sa takvim likovima ne upušta u polemiku, niti im odgovara na poruke. Ona ro rešava jednostavnim blokiranjem. Sandrin odgovor bio je sličan, dok je Perućica ispričao da je njegov inbox na Fejsbuku pretrpan porukama.

Iako bi mnoge njegove kolege prećutale da im muškarci šalju seksualne ponude, Ljuba je pomalo stidljivo ispričao da ga podjednako muvaju i momci i devojke, ali da su muške osobe dosta slobodnije, te da mu nude novac u zamenu za seks.

„Na društvenim mrežama dobijam razne ponude, kako od žena, tako i od muškaraca. Muškarci mi nude svašta. Tu su stvarno nepristojne ponude. Ljudi mi nude da mi plate te stvari. Seksualne prirode“ – rekao je Perućica kroz osmeh.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*