Ljubav nikad jača „Didi i Danel u obilju emocija“

Nakon predstavljanja svoje prve prodajne kolekcije u samom centru Beograda, pevačica i dizajnerka Dijana Janković rešila je da provede neko vreme u Crnoj Gori i to odmarajući se na svojoj ekskluzivnoj jahti.

Dijana Danijel

Dijana i njen suprug, biznismen Daniel Rokvić krstarili su tako proteklih dana crnogorskim primorjem, da bi se i usidrili na jednoj budvanskoj plaži, kao i u čuvenom Porto Montenegru.

Da se primetiti da se ovaj bračni par ne razdvaja, još jednom dokaz o njihovim emocijama koje su sve jače i jače. Uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno, izlaze, putuju, što se i vidi na slikama koje postavljaju na svojim društvenim mrežama. Kada su na poslu onda je to timski rad u kome su oboje dobri i uspešni.

Dijana priprema ujedno i mnogo projekata kako muzičkih tako i dizajnerskih kojima se unapred raduje jer zna koliko je trebalo truda da dodje do istih.

Podsećanja radi poznati bračni par se venčao 2013. godine u Monte Carlu, gde su nakon godinu dana tačnije prošle godine u septembru proslavili prvu godišnjicu u istom mestu, a da li će tako biti i ove godine i da li će nastaviti tradiciju i proslavu u čuvenom Monacu i time obeležiti divne godine jedno sa drugim, ostaje nam da vidimo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*