Ljupka Stević: Volela bih da ostavim cigarete!

Ljupka Stević imala je pre mesec dana nastup na jednoj manifestaciji kojim je oduševila sve prisutne. Ova ambiciozna pevačica grabi krupnim koracima ka vrhu estrade, ali kaže da postoji jedna stvar u njenom životu koje bi volela da se reši.

Ljupka priznaje da nije poročna i da uživa u nekim sitnim stvarima, kao i svaka mlada žena, ali da su joj jedini porok cigarete.
– Cigarete su moj jedini porok i volela bih da ga se rešim. Jako smetaju zbog posla kojim se bavim. Uspela sam jednom godinu i po dana da izdržim bez cigareta, ali sam se vratila. Elektronske cigarete ne mogu da zamene pravu cigaretu i upaljač – kaže Ljupka, ali se nada da će uspeti da se odrekne i tog poroka.

 

Nakon što je sa prošlim singlom dovela igrače na štiklama na našu estradu, ovog puta planira još mnogo iznenađenja. Ljupka snima album prvenac. Kaže da ima dve pesme, a planira i saradnju sa nekom svetskom zvezdom.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*