Ljute suparnice u zajedničkom poslovnom poduhvatu!

Da život može biti čudan i da Vam se neki putevi i poslovne obaveze mogu spojiti sa ljudima sa kojima nikada niste ni sanjali da ćete raditi, najbolje se vidi na primeru Gabrijele Pejčev i Sare Trajanović.

Gabrijela i Sara

Poznato je da se Sara Trajanović  pre nekog vremena zabavljala sa bratom Cece Ražnatović Milanom Marinkovićem, sa kojim se sada zabavlja pevačica Gabrijela Pejčev. Ove dve suparnice od nedavno dele poslovni angažman, tačnije njih dve su postali zaštitno lice Ateljea „Passion&Fashion“!

I jedna i druga, mora se priznati opasno dobro izgledaju u modelima ovogAteljea, a da li su vlasnici istog znali da su njih dve suparnice, pa su razdvojili snimanja, nismo uspeli saznati, obzirom da oni nisu želeli komentarisati njihove privatne živote, rekavši nam kratko sledeće:

„Obe su savršeno obavile svoj deo posla i pokazale da su veliki profesionalci. O tome da li su privatno suparnice ili ne, mi ne ulazimo, jer nije u našem domenu, pa nas i ne zanima“ – rekao nam je vlasnik ateljea Ivan Tuović.

Malo je verovatno da vlasnik Ateljea „Passion&Fashion“, za čije se haljine otimaju pevačice, zbog čega je isti upoznat sa estradnim dešavanjima, nije znao da su se Gabrijela i Sara zabavljale sa istim dečkom, jer kako bi Vi objasnili situaciju da su snimanja za isti brend posebno odradjena, obzirom da se jedan dan snimalo sa Sarom, a drugi sa Gabrijelom. Previše slučajnosti, zar ne?

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*