Lola Smiljanić „kidnapovao“ pevačicu!

Kada je neko majstor svog zanata, onda je potražnja za njim velika, a mnogi, kada je muzika u pitanju, žele da ih baš ta osoba zabavlja. Takav slučaj je sa Kristinom Kuzmanovskom, koja na svim svojim nastupima pravi odlične žurke, pa su njeni nastupi uvek dobro posećeni, iako neki završe u kasno popodne.

Tako je bilo nedavno, kada su u klub gde je pevala, došli poznati fudbaleri, među kojima je bio i Lola Smiljanić. Kako smo saznali, fudbaleri su Kristini davali odličan bakšiš, a kako su bili željni dobrog provoda, poznata pevačica im je pevala do 11 sati ujutru.

„Tačno je to što ste čuli. Prošle nedelje na jedan moj nastupu su došli poznati fudbaleri, pa se nastup malo produžio obzirom da su momci želeli da se zabave i bili dobro raspoloženi. Svakako da nisu bili škrtii i da su poručene pesme platili, pa je tako bilo dobro injima, a iskreno i meni i kolegama“ – kaže zadovoljno Kristina.

Obzirom da se provod odužio, fudbaleri su Kristinu, sa kolegama, „kidnapovali“, pa im je ona pevala do 11 sati ujutru, ali se, kako nam je priznala nije bunila, obzirom da su ljubičaste novčanice letele na sve strane!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*