Maca: Brinem o bolesnoj majci i baki!

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija u emisiji „Goli život“ koju Milomir Marić vodi direktno iz vile „Parovi“ otkrila je potresnu priču iz svog života.

Maca zivot

„Imala sam samo jednu sliku oca kada sam bila mala. Pošto sam se sa njom igrala, poderala sam je i ne mogu da je se setim. To je bila jedina slika koja je ostala“, govori Maca koja se tokom ove ispovesti rasplakala, a onda otkrila i da ga je tražila ali da nikada nije mogla da stupi u kontakt sa njim.

„Pokušavala sam da ga dobijem na neke brojeve telefona, ali svaki put bi mi se javila žena njegovog brata koja mi uvek kaže da će mu preneti, ali ne bude ništa. E sad, da li zna da sam živa ili ne, ne znam“.

“Nisam pokušala da odem kod njega jer nije ni on mene tražio. Ali, bojala sam se i zbog njegove žene sa kojom je sada i imaju dvoje dece“, govori Maca koja ni decu svog oca ne poznaje, ali i tvrdi da je upravo od njega nasledila talenat za muziku“.

„I on se bavi muzikom, majka kaže da sam povukla na njega. On je snimio kasetu 1991. godine koja se zvala Senad, a ja se zovem Senada. Moja majka je bolesna, pije puno tableta dnevno. Bila je u logoru u ratu.

Bolesna je jednostavno. Ja izdržavam i nju i baku. Beskrajno su mi zahvalne i to mi je najbitnije, ali nije lako. Svakog vikenda pevam i štedim da platim račune za kuću, hranu, lekove“, rekla je Maca za koju je ova priča bila jako teška.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*