Maca Diskrecija: Ceca mi je ukrala nadimak!

Maca Diksrecija izjavila da joj je Ceca Ražantović ukrala njeno čuveno “diskretno“, ali da joj ga ona poklanja. Tokom sinoćne emisije „Goli život“, Milomira Marića, učesnici su komentarisali Cecine nove pesme, pa su u jednom tekstu prepoznali nešto njima veoma poznato.

Maca prica

Naime, Marić je Maci Diskoreciji doneo informaciju da ju je Ražnatovićeva pokrala, tako što je u svoju pesmu ubacila reč koja je njen zaštitni znak i sastavni deo njenog nadimka.

U tekstu pesme “Dobrotvorne svrhe“ spominje se diskretno, a sporni deo teksta glasi ovako: „Poješću svoje suze i usput svašta štetno. Boj se, ne boje se, ja patiću diskretno“.

Maca se samo smeškala, a ostalu ukućani su raspravljali o tome da bi Maca trebala da tuži Svetlanu jer joj je je ukrala autorkso delo.

Maca: „Nisam verovala da će to da mi se desi.“

Marić: „Maco, ustani da vide ljudi koga Ceca kopira. Maco, pa tebe Ceca citira. Sve novine pišu o tome. Kako će ona sada kad te je pokrala. Da li ćeš tužiti i tražiti od Cece svoja prava?“

„Ne mogu da verujem šta sam doživela. Neka me je pokrala, ja Cecu obožavam i njoj je sve oprošteno. Ja nju volim. Njoj je sve oprošteno. Ona je sada Ceca Diksrecija, više nisam ja“ – rekla je Tuzlanka kroz smeh.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*