Maca Diskrecija: Nije mi do muškaraca!

Najskandaloznija učesnica „Parova“ Ružica Veljković danas je otkrila da je želela posebnu frizuru da joj urade na intimnom delu tela.

Maca ljuta

„Otišla sam u salon gde radim depilaciju. I tražila sam da mi urade dole dijamant jer mi se to baš svidelo“, otkrila je Ružica bez problema pred takmičarima u pomenutom rijalitiju.

Tada joj ta želja nije bila ispunjena, pa se Maca našalila i zatražila da se javi frizer za taj deo tela. Svoje intimne detalje otkrila je Ružica, ali i Maca, koja je priznala šta je razočara kod muškarca.

„Kre**em se i ne želim više da ih vidim jer se nisu pokazali“, rekla je Maca, a na pitanje Gastoza koliko se njih nije pokazalao kod Mace, ona je navela da je bilo manje od deset takvih. I Nenad Marinković je otkrio jednu privatnu informaciju, odnosno da se i danas viđa sa devojkom koja ima dečka, a da mu ta ista zamera kada on nađe drugu pored nje.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*