Maca Diskrecija ucenjena porno snimkom!

Senada Nurkić Maca u panici je jer su se pojavile njene gole fotografije, a sumnja se da postoji i privatni pornić. Bivša rijaliti zvezda gostovala je u emisiji „Upoznajte Parove“ gde je doživela neprijatnost koju nije ni sanjala.

Maca Dsikrecija

Voditeljka Jovana Jeremić izvadila je jednog momenta mobilni telefon, i obratila se Maci, rekavši joj da ima njene gole fotografije, kao i da osoba koja je poslala fotke ima i njen privatni pornić.

Diskrecija je pogledala u displej voditeljkinog telefona, malo se zamislila, a onda je odgovorila kako to nije ona, i kako je ona uvek iskvarcovana, a devojka sa fotki nije. Pored nje u gostima emisije je bio i Hasan Dudić koji je rekao da njemu osoba sa slika i te kako liči na Macu Diskreciju.

Fotografije su nastale još dok Senada nije bila popularna ni poznata. Na njima je napisano “Haloween 31. oktobar“ pa se stiče utisak da su sporne fotografije nastale upravo tokom proslave u noći veštica.

„Ne slavim noć veštica. Te fotografije koje su se pojavile nisu moje, jer ja nikada ne nosim masku tokom seksa. Jasno se vidi da to nisu moje grudi. Nemam strah da će se pojaviti moj pornić, jer ću tada biti popularna kao Severina“ – prokomentarisala je Maca kroz osmeh.

Autor: Goran, Foto: Svet.rs

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*