Magazin predstavio novi singl i spot

Radijski i TV eter od juče je bogatiji za novi singl grupe Magazin. Pesmu „Doktore“, autorskog para Tončija i Vjekoslave Huljić, članovi grupe Magazin predstaviće na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

„Ovo nam je već peti nastup na CMC festivalu i njemu se iskreno veselim. Ležerna atmosfera, mnoštvo kolega koje vidim na jednom mjestu, a i publika koja je već upoznata s pjesmom donesu uvijek neko pozitivno raspoloženje, a i sad kad je pjesma napokon gotova i snimljen je spot, mogu se početi pripremati za nastup“, rekla je Andrea.

O provokativnim scenama, kako su ih neki prozvali, u najnovijem spotu rekla je:

„Nije to sad nešto toliko provokativno ili bih rekla da je manje provokativno od većine drugih spotova tako da to ne bih posebno isticala za ovaj spot. Meni je drago da me redatelj Leo Bartulica stavio u ulogu u kojoj trebam nešto i odglumiti pa mi je snimanje bilo baš zabavno. Nadam se da sam dobro odglumila svađu jer nisam baš takav tip osobe.“

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*