Maja Japundža Nikolić biografija

Maja Japundža Nikolić je lepa voditeljka koja je vodila mnogo emisija na televiziji, a najveću poplarnost je stekla zahvaljujući programu koji je vodila u jutarnjem terminu. Maja već sada ima bogatu karijeru koju može da zahvali velikom talentu.

maja japundža nikolić

Maja Japundža Nikolić rođena je 14. maja 1974. godine u Sarajevu. Bogatu karijeru kao voditeljka započela je na poznatoj televiziji. Prvo je počela da radi na BK Televiziji. Posao je dobila zahvaljujući audiciji. Maja je vodila nekoliko emisija, pa tako ne smemo da zaboravimo na „Budilnik“, „Portret“ i „Japi“.

Ova lepa voditeljka s vremenom je postala jedno od popualrnijih TV lica, a kao dokaz tome su mnoge nagrade i priznanja koja je osvojila i primila ne samo od struke, nego i od gledaoca koji vole da gledaju ovu šarmantnu ženu.

Koliko god bila uspešna u poslu koji radi Maja je nekoliko pita priznala kako još najviše znači vreme koje provede sa članovima porodice. Izjavila je kako najviše vremena voli da provodi sa svoje troje dece, Teom, Tiom i Darkom te suprugom Aleksandrom Nikolićem.

Maja i Aleksandar su već duže vreme zajedno i trude se što više vremena da provedu sami kako bi mogli da rade na svom braku i sreći koja je potrebna da bi bili zadovoljni zajedničkim životom.

Autor: Sanja, Foto: Screenshot Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*