Maja Marijana biografija

Maja Radovanović je pevačica koja već duže vreme deluje pod imenom Maja Marijana. U svojoj je karijeri osvojila brojne nagrade na festivalima, a snimila je mnogo popularnih pesama. Pevačica je sada u braku sa Mladenom Šmakićem sa kojim ima dve ćerke, Milicu i Anđelu.

maja marijana

Maja Marijana je rođena 8. novembra 1972. godine u Beogradu gdje je završila srednju kožarsku školu. Još dok je bila dete pokazivala je ljubav prema muzici, a što je kasnije uspela da realizuje.

Prvi nastup imala je 1992. godine kada se pojavila na estradi i pokazala kako je došla nova nada. Tada su krenula redovna gostovanja u emisiji „Da pitamo zajedno“ sa pesmama „Ja nisam devojka lutalica“, „Šta je jablan među borićima“. Sa ovim je pesmama osvojila simpatije mnogih, a najviše verne publike.

U svojoj bogatoj karijeri je osvojila mnogo toga pa tako i Oskara za popularnost te nagrade Posela. Pevačica je priznala kako su njen uzor glumica Elizabet Tejlor i pevačica Zorica Brunclik. Priznala je kako se jedna i druga zvezda imale od svakog muža po jedno dete.

Pevačica je izjavila kako se u kuhinji odlično snalazi šta mnogo veseli njene ćerke. Posebno je vešta u pravljenju kolača tako da je mnogo puta znala razveseliti članove svoje porodice, ali i goste finim kolačima.

Pevačica iza sebe ima mnogo snimljenih pesama kao što su: Da li ti je savest čista“, „Hajdemo na more“, „Crni panter“, „Bio mi je dobar drug“…

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*