Maja Marijana i Sejo Boy snimili duet!

Maja Marijana snimila je duet sa popularnim pevačem Sejom Bojem. Njih dvoje su tokom jučerašnjeg dana u Sarajevu snimili pesmu “Jedan poziv menja sve“ u poznatom studiju Nino boy.

Maja i Seyo su dugogodišnji prijatelji, puno puta su nastupalo zajedno, ali realizacija prave saradnje desila se tek nedavno. Njih dvoje su uvek pričali kako bi bilo dobro da ukrste glasove i snime duetsku pesmu. Čim se ukazala pesma, Sejo je pozvao Maju koja je sa zadovoljstvom prihvatila poziv mladog kolege. Njih dvoje su tokom jučerašnjeg dana snimali sve dok nije ispalo onako kako su zamislili.

 

Ovo je inače Sejov prvi duet u karijeri, a Majin drugi. Njih dvoje planiraju snimanje spota, kao i mnogobrojne zajedničke nastupe u svrhu promocije pesme. Premijera singla “Jedan poziv menja sve“ očekuje se kroz sedam dana.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*