Maja Marijana na Trgu u Pljevljama pred 15.000 ljudi!

Iako je temperatura bila minus 10, mnoge Pljevljane to nije zaustavilo da izađu na Trg I da za doček Pravoslavne Nove godine uživaju u nastupu Maje Marijane.

Maja Marijana 3

Negde oko 15 000 ljudi, skupilo se na Trgu I zajedno sa Majom pevalo njene najveće hitove, ali I hitove njenih kolega I koleginica, koje im je pevačica izvodila. Iako je bilo dogovoreno da peva dva sata, Maja je na bini ostala puna tri Ipo sata.
“Ja sam poznata po tome da inače pevam uvek duže nego što je dogovoreno.Ako ljudima nije bilo mrsko da izađu po ovako hladnom vremenu, kako bi samnom dočekali Pravoslavnu Novu godinu, zašto bi meni bilo mrsko da pevam duže.Jednostavno, ne mogu da ostavim ljude kad je atmosfera najbolja“

Maja Marijana 6

“I kažem to je to, ja sad idem.Iskreno, bilo je baš hladno I malo sam se smrzla u početku, dok se nisam zagrejala, ali je kasnije bilo božanstveno.U Novu godinu smo ušli raspoloženi I sa osmehom na licu, što je najbitnije“-rekal je zadovoljno Maja.
Inače, od kako je, posle porodičnih problema, počela ponovo da nastupa, Maja se može pohvaliti da je jedna od retkih pevačica koja radi svaki vikend.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*