Maja Marijana ugostila velike zvezde folka!

Maja Marijana sinoć je u svojoj emisiji na DM TV velike zvezde domaće muzičke scene. Vesna Zmijanac, Biljana Jevtić i Aca Ilić bili su glavni krivci što su gledaoci širom planete bili prikovani baš uz ovu emisiju.

Maja DM

Maja Marijana i Tijana Ranđelović i ovoga utorka blistale su i briljirale, a kako i ne bi kada su im u gostima bile legende folk muzike. Vesna Zmijanac otkrila je mnoge anegdote vezane za njeno učešće u rijalitiju Survivor, dok su Aca i Bilja prepričavali situacije sa svojih putovanja.

Punih sat i po vremena publika je uživala u zanimljivim pričama, i više nego odličnim pesmama ovih pevača. Telefoni za uključenje uživo su se bukvalno usijali, što je bio još jedan od pokazatelja koliko je emisija gledana. Maja Marijana je priznala da svaki put ima tremu kada je u društvu takvih zvezda, jer ih iznad svega ceni i poštuje.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*