Maja Nikolić: Ne zanima me srpska estrada, nego Sirija

Poznata pevačica Maja Nikolić prokomentarisala je događanja u Siriji i izjavila kako je ne zanima srpska estrada. Na jednom poznatom eventu voditeljka je postavila pitanje Maji da li zna koja je pevačica nedavno opljačkama, što se Maji nije svidelo. Samo je izjavila: „Ja gluplje pitanje nikada nisam čula.“

maja nikolić

U intervjuu Maja je rekla kako ne prati domaću estradnu scenu i da želi da je se pita nešto sa područja kulture. Maja Nikolić je nekoliko puta rekla kako ne želi da joj se postavljaju nebulozna pitanja i da je njoj mnogo važnije ima li rata u Siriji i hoće li da se desi Treći svetski rat.

Maja Nikolić poznata je i po šokantnom događaju koji se desio u aprilu 2013. godine kada se održavao Veliki brat. Na iznenađenje mnogih odluka je bila da se Maju ne izbaci iz kuće Velikog brata nakon što je fizički napala jednog od ukućana.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*